Vi vill tacka alla gäster för det fantastiska 2018 som tyvärr tog ett mycket olyckligt och plötsligt slut i och med branden som bröt ut 27/11 på Orangeriet.
Vi fick inte önska Er en God Jul och Ett Gott Nytt År, så därför kommer vi att köra en lunch Onsdagen  19/12 kl 11-14.30 på Restaurang The Company, Simonsland med vår    personal, vår mat, våra priser och framförallt med glädjen att få träffa Er igen i denna svåra tid och saknad av våra gäster som vi går igenom just nu.
Ni har gett oss mycket under året, nu vill vi ge tillbaka! Och sist men inte minst ett STORT STORT tack till The Company som gett oss möjligheten att använda deras restaurang och kök, (det är stort) och hålla oss sysselsatta under dessa veckor!
Det har även betytt mycket för oss att många kollegor i branschen har hört av sig till oss, velat hjälpa till på alla sätt och beklagat branden.
Vi hoppas att alla stammisar, nya gäster, gamla gäster, vänner, nära och kära, kollegor och alla andra som saknat oss att vi ses På The Company onsdag den 19/12 på en god lunch tillsammans så vi kan avsluta året på bästa sätt.
Har ni några frågor eller vill boka bord så når ni oss på 0761-611389. Vi ses!!

Öppettider :

Höst/Vinter
 Måndag - Torsdag 10.00-15.00

Fredag 10.00-21.00

Lördagar 10.00-16.00 

Söndagar stängt
Vi har fullständiga rättigheter!

Övriga tider har vi öppet mot beställningar

Välkomna


Besöksadress:

Orangeriet, Teaterbron 1, 50338 Borås.

Faktura adress:

BOX 1160

501 11 Borås

Tel: 0761 611 389
Mail: orangeriet@outlook.com

Facebook: @orangerietiboras

Instagram: @orangerietiboras

Orangeriet ligger mitt i den vackra stadsparken i Borås.
Vi finns på promenadavstånd från flera olika parkeringsområden bredvid stadsparken:

Sven Eriksongatan och parkeringen Astern.

Hallbergsplatsen och Pallas parkering.

Druveforsvägen och Söderbro parkering, eller

via lokalbuss till Södra torget, ett stenkast från Orangeriet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.