Vi vill tacka alla gäster för det fantastiska 2018 som tyvärr tog ett mycket olyckligt och plötsligt slut i och med branden som bröt ut 27/11 på Orangeriet.
Vi fick inte önska Er en God Jul och Ett Gott Nytt År, så därför kommer vi att köra en lunch Onsdagen 19/12 kl 11-14.30 på Restaurang The Company i Simonsland med vår personal,
vår mat, våra priser och framförallt med glädjen att få träffa Er igen i denna svåra tid och saknad av våra gäster som vi går igenom just nu.
Ni har gett oss mycket under året, nu vill vi ge tillbaka! Och sist men inte minst ett STORT STORT tack till The Company som gett oss möjligheten att använda deras restaurang och kök, (det är stort) och hålla oss sysselsatta under dessa veckor!
Det har även betytt mycket för oss att många kollegor i branschen har hört av sig till oss, velat hjälpa till på alla sätt och beklagat branden.
Vi hoppas att alla stammisar, nya gäster, gamla gäster, vänner, nära och kära, kollegor och alla andra som saknat oss att vi ses På The Company onsdag den 19/12 på en god lunch tillsammans så vi kan avsluta året på bästa sätt.
Har ni några frågor eller vill boka bord så når ni oss på 0761-611389. Vi ses!!